Tässä on tullut hehkutettua niin vuolaasti ruotsalaisten taitoa tehdä kauniita lastenvaatteita, että nostetaanpa tällä kertaa framille omaa osaamistamme.

Kesällä 2010 ostin kuopukselle Marimekon Rekka-paidan valkoisena. On muuten raikas ja kesäinen. Tykkäsin niin,että toivon tuon valkopohjaisen pikku Bo Boon tulevan pian taas paitavalikoimaan. Pikkuisenko tuo kuopus tykkää poseerata..on näköjään olemassa niitä ihmisiä, jotka rakastavat kameraa ja joita kamera rakastaa takaisin.


 
Perinne on ollut,että ostan pojille aina kesän kynnyksellä uudenuutta Marimekko-kuosia kaappiin. Raitakombotkin ovat niin herkullisia,että niitä kelpaa kesäauringossa paistatella.
Nyt en vielä ole uutuusväreihin syventynyt,mutta näyteikkunan vihreä Rekka valtasi huomioni ja kipaisin hakemaan näitä kummallekin juniorille omansa. Isompi ei tätä enää suostu päällään pitämään =(

Myös Metsola tekee upeita kotimaisia tuotteita. Pidän suuresti heidän retro-henkisistä kuoseistaan ja materiaalina tuo frotee on mitä mukavin pitää päällä. Värit ovat ihania! Parasta kotimaisuudessa on se,että se on suunniteltu käytettäväksi ja totisesti kestää käyttöä. Meillä on palvellut isoveljeltä pienimmälle veljelle ja vielä matkaavat varastoon odottamaan tulevia  pikkusisaria tai serkkuja. Laadusta kannattaa maksaa!
Alta löytyvä Metsolan Auto-kuosi löytyy pikkuväen vaatekaapista.