Heipsulivei!

Johan onkin aikaa vierähtänyt edellisestä postauksesta.
Koko ajan on muka kiire..Joka mutkasta kuitenkin ammentaa kirjoitettavaa ~ listalla on siis on tuhat ja yksi asiaa ja  kun vihdoin on aikaa istahtaa blogin ääreen, tuhannesta ja yhdestä asiasta tulkoon sekavetelisoppa lauseena sieltä ja täältä.

Pakastin kilisee taustalla;sulatus käynnissä, niin saa putipuhtaaseen pakastaa kesän jäätelöt.. ja niitä ihanaisia marjoja mahtuu taas niin paljon kuin jaksaa tulevaa satoa poimia.

Kuopus ryntäsi hakemaan unilelua laukusta ja juoksi silmä edellä pöydän kulmaan.. Tekevälle sattuu ja kun paljon tekee..sattuu paljon ja välillä ihan itkuksi asti.

Tänä keväänä meidän perhe ei ujostele värejä. Kuopus rakastaa värejä ylipäätään ja hänelle uskalsinkin ehdottaa MoloKids:n sateenkari-haalaria. Osui ja upposi. Ihmetyksekseni värikammoisin veljeksistä halusi saman haalarin..ja minä hypin mielessäni tasajalkaa. Minulla on kolme poikaa,eikä meidän tarvitse kääriytyä tumman siniseen.


Pipot oli ale-löytö sittarista,sopivat värimaailmaan niin mainiosti.

Ennen kaikkea kevääseen kuuluu talven jälkeen niin kaivatut kevätkengät. Kyllähän poikakolmikolla oli joulu,kun uutukaiset DC-tennarit odotti kotona.

kevätjuhliin koko poikakolmikko on tilanut punaiset pillifarkut; pikkumiehille jo sellaiset löysin, mutta esikoisele koon 140 pillifarkut tuottaa jo harmaita hapsia.
Nähtäväksi jää mitä löytyy ja mitä päälle pannaan.

Kun pojille on siis punaiset pillifarkut,äidille on ihana punainen St.Oliverin farkkumekko. Ja varta vasten ostetut mekkoon sopivat kengät.


Kuukauden verran olen saanut puuhastella uudella työmaalla, ja voi pojat miten arki onkin juhlaa. Työtoverit on parhautta ja hoitolapset niiiiin suloisia.
Uuteen työhön ostin uuden univormun; Marimekon Kurkistuksen. Poikieni mielestä olen tämä päällä jotakin Peppi Pitkätossun ja Pikku Myyn välistä.



Yksi varmimmista kevään merkeistä on autokuume ja sisustusvimma.
Minun sisustusvimmani etenee hitaasti, mutta varmasti ja uusista verhoista oli hyvä aloittaa.. tulee paljon halvemmaksi,kuin auton vaihto wink

 

Lasten huoneeseen löytyi Bo Boon tilalle Marimekon Kulkue-kuosi ja omaan makuuhuoneeseen Vallilan Bulevardi.

Ja jotta elämä ei olisi pelkkää vaatekaappia ja verhoa,niin onhan se sentään juhlaakin.  Siskon kanssa on käyty katsastamassa Tavastian tarjontaa Herra Ylpön ja Poets Of The Fallin konserteissa
Ja esikoisen syntymäpäiviäkin tässä ohessa höösäilen. Äsken tuo mussukka vasta syntyi ja antoi onnelle merkityksen ja sisällön.. ja nyt olen saanut olla äiti jo 9-vuotta.

Monta juttua jäi vielä hihan varteen; vaatteita ja tatuointisuunnitelmia..mutta nyt täytyy taas ottaa arki haltuun ja pistää pyykit kuivumaan.

Nautitaan elosta ja olosta,auringon lämmittävistä säteistä ja puhkeavista hiirenkorvista.. Vappu kurkkii jo kulman takana kuten äitienpäiväkin heart