Viikonlopusta selvitty kunnialla.

Ensimmäinen urakka oli perjantai-iltana; olin kotona klo 17 ja klo 19 oli 12 valmentajatoveria tulossa paikan päälle palaveriin. Näin ollen Master Chef-tyyppinen painetehtävä oli alkamassa. Kun kiire on suuri, on hyödyllisintä vetää happea nenän kautta sisään, ottaa siemaus punaviiniä ja tehdä kunnon suunnitelma työjärjestyksestä ~sitten hihat ylös ja hommiin;  kanat pannulle ja uuniin, pastat kiehumaan ja kakku koristeluun. Kakun olin täyttänyt edellisenä iltana.

Valmentaja toverit saivat lupaamani maistiaisen Geisha-kakusta,jolla olen mukana kisaamassa Maku-lehden
kakkukilpailussa
.
 
Suolaisena tarjolla oli ruokaisa kana-pastasalaatti.
-800g paistettuja hunaja-pippurimarinoituja kanafilepihvejä
(paistoin, jälkikypsyminen uunissa ja viimeiseksi suikaloitu)
-1,5pss Gigglio-pastaa (pirkka)
-2prk aurinkokuivattua tomaattia kuutioituna
-2prk laktoosittomia feta-kuutioita
-2prk kivettömiä mustia oliiveja (pirkka)
-2prk säilykemangoa kuutioituna
-vadelmaviinietikalla maustettua rucolaa

Kun vieraat olivat poistuneet, puoli yhdentoista aikaan, alkoi  seuraava rumba. Seuraavana aamuna matkaan lähtisi kakku pienen prinsessan ristiäisiin, sekä toinen kakku lakkiaisiin.

 

Ristiäiskakku oli gluteeniton, kostutus spritellä ja täytteenä MansikkaMarmeladi sekä MansikkaMousse.

Ylioppilaskakku kätki sisälleen sprite-kostutuksen,LemonCurdia ja Valkosuklaa-Lime-BaileysMoussen.

Näiden kakkujen lähdettyä matkaan, oli vuorossa esikoisen palkitseminen vuoden urakasta; 2. luokka suoritettu ja lupalappu taskussa siirtyä 3.luokalle.
Kasvavalla nuorella miehellä on aina nälkä ja jatkuvasti jano, joten poika sai niin ison hampurilaisen kun jaksoi syödä; Chico's burger. Ja ranskalaiset kyllä jäivätkin lautaselle nälän hyytyessä smiley

          

             

Viikonlopun viimeinen kakku matkasi alakertaan pojan kotiinpalun kunniaksi.
Kostutus tässäki Spritellä, täytteenä MansikkaMarmeladi ja DumleMousse.